joi, septembrie 23, 2021
Acasa > Articole > Politic > PSD – Congres Extraordinar printre stele

PSD – Congres Extraordinar printre stele

Antena3, „cel mai important canal de știri la evenimentele importante”, imagine gros-plan cu Sala Palatului unde are loc Congresul Extraordinar al PSD. Explicație la imagine: Liviu Dragnea, aplaudat la congres de iubita sa. La Târgu Mureș, membri ai unor organizații naziste defilează alături de membri ai UDMR pentru autonomia ținutului secuiesc – vor fi în jur de 40.000, anunță același post. Pe Realitatea tv, imagini cu agenți ai schimbării, o parte dintre cei 140.000 de români plătiți de SUA, cu chipurile revoluționarilor din 1917 la asaltul Palatului de Iarnă din Sankt Peteresburg. Rareș Bogdan flutură două drapele ale puciului: ale SUA și UE. Răstignit pe altarul revoltei populare, cu brațele pline de steaguri ridicate spe Înaltul Cerului comandă operatorului de imagine să înceapă filmarea. Panoramic cu gladiatorul postului, care vorbește cu doi jandarmi:

–         Rog să nu fie amendat nimeni dintre demonstranți! Ați înțeles?

–         Nu depinde de noi, murmură namila de jandarm, timorat de aerul războinic al revoluționarului.

–         Amendați-mă pe mine! Eu plătesc totul!

Pe Antena 3 se derulează imagini cu Liviu Dragnea vorbind. Din off, pot fi auzite aplauzele amantei sale. Nimic despre trecut, nimic despre prezent. Șeful congresmenilor recită un roman științifico-fantastic cu România până în anul 2040.

Voci ale protestatorilor, una, aceea a aceluiaș Rareș Bogdan, e peste toate. Încălcătorul de legi – protestul nu este legal – amenință, vociferează, cere, îndeamnă, înfierează adunarea dinăuntru. O adunare de penali, proclamă infractorul despre o adunare legală a unei societăți private – PSD. Cu reprezentanți ai majorității românilor, care au decis prin vot cine sunt câștigătorii alegerilor. Ei sunt Ciuma Roșie, Realitatea tv – Paradisul cu îngeri.

Liviu Dragnea pare a nu avea habar de cauzele care au dus România la cheremul huliganilor, al fasciștilor, al haștagrezistiștilor, al lui Mălin Bot și al altor agenți soroșiști. Țara arde, fasciștii își fac de cap,legile sunt încălcate în stradă, jandarmii cer scuze agresorilor, sunt jigniți milioane de români pentru simplul motiv că s-au prezentat la urne, bătrânii sunt batjcoriți de golani cu diplome plătite de părinți îmbogățiți de război, copiii uită să vorbească românește, președintele se pune pavază în fața abuzurilor, a fărădelegilor procurorilor, scornește interpretări noi ale Constiuției, sfidează, agresează bunul-simț, președintele PSD – ca un trădător versat, ca un Iohannis disprețuitor, nu a auzit nimic, nu știe nimic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.