duminică, septembrie 19, 2021
Acasa > Articole > L-ati Vazut? > Au fugit de la Casa de copii

Au fugit de la Casa de copii

foto 1: Benţa Ionela - Cristina; foto 2: Porumbaru Andreea

Polițiştii din Giurgiu caută 2 minore, de 12 şi 14 ani, care au plecat voluntar, la data de 24 februarie a.c., de la o casă de tip familial din municipiul Giurgiu, unde locuiau şi nu s-au întors până în prezent.

Poliţiştii din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați că, la data de 24 februarie a.c., 2 minore au plecat voluntar de la o casă de tip familial din municipiul Giurgiu şi nu au mai revenit.

BENŢA IONELA – CRISTINA, de 12 ani, are 1,60 metri înălțime, 50 kg., păr şaten de lungime medie, ochi căprui, tenul alb.

La momentul plecării, purta o geacă de fâş roşie, pantaloni deschişi la culoare, purta o căciulă roz, cu doi ciucuri în lateral.

PORUMBARU ANDREEA, de 14 ani, are 1,55 metri înălțime, 45 kg., păr negru, ochi căprui, ten măsliniu.

La momentul plecării, purta o geacă de fâş neagră, pantaloni tip colant alb cu negru, purta ghete aurii, din înlocuitor de piele, lucioase.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceste minore, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.