luni, septembrie 20, 2021
Acasa > Articole > Politic > Cum să colorezi frumos rahatul

Cum să colorezi frumos rahatul

Iată ce spune deputatul Pro România Oana Silvia Vlăducă, în declarația sa publică de astăzi:

„Privit cu scepticism, neagreat de „elefanții politici” ai zilei, Mircea Diaconu reușește, prin candidatura sa, ceva incredibil: să reseteze jocul politic pentru alegerile prezidențiale și să-i agite suficient de mult pe cei care credeau călucrurile sunt frumos aranjate.

Este, probabil, prima victorie a acestui OM, care oferă o nouă variantă de profil pentru Președintele Statului: ancorat în realitatea aceleiași lumi în care trăiesc cetățenii acelui stat.

Mircea Diaconu a scuturat amorțeala întreținută voit în această campanie, o atmosferă suspectă de blat între Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna. Profilul pe care el îl propune românilor și tezele fundamentale despre care vorbește vin să acopere golurile lăsate în ultimele trei mandate, cu doi președinți nefaști pentru țară. Lipsa de megalomanie, efortul de a repara sentimentul puternic avariat al relației de încredere reciprocă stat – cetățean fac din Mircea Diaconu un candidat extrem de incomod, pe care nimeni nu și l-ar dori în turul II. Pentru că toți și-ar da seama că aleg între #UnOm și prelungirea unui mandat robotizat la Cotroceni.

Măcar în numele acestor argumente, cred că Mircea Diaconu va fi soluția curată și demnă a acestei campanii.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.