Acasa > Editorial > Domnule Dragnea, eu zic să vă mai gândiți!

Domnule Dragnea, eu zic să vă mai gândiți!

Sunt convins că voi supăra multe persoane din lista mea de prieteni! Dar trebuie să spun ce gândesc! Chiar dacă sondajele din PSD îl dau favorit pe Liviu Dragnea, timpul pierdut cu efectuarea lor putea fi valorificat altfel.
Numai voturile PSD-iștilor nu sunt suficiente ca Dragnea să iasă președinte! Dosarele care i se pun în cârcă și propaganda care se duce împotriva sa de vreo doi ani, vor avea efect. Mulți oameni, din afara partidului, vor avea ezitări să îl voteze. Și nu o vor face, în cele din urmă!
Pentru că sunt probleme importante nerezolvate de actuala putere care a avut o majoritate confortabilă: nu s-a mers până la capăt cu rezolvarea abuzurilor din Justiție; jaful din pădurile României a continuat; pământurile se vând în continuare străinilor și nu au avut curajul să stopeze înstrăinarea; resursele țării ajung în continuare să îmbogățească străinii; a continuat bătaia de joc față de pensionarii din sistemul de Apărare și Ordine Publică, infrastructura a rămas la nivelul „solului”, adică aproape de zero etc.

Sunt și câteva rezultate, dar majoritatea parlamentară avută ne dădea dreptul să sperăm la mult mai mult.
Dar, să zicem că Liviu Dragnea ajunge în turul 2. Cu Johannis, Kövesi sau Cioloș. Va fi momentul în care toți cei care sunt anti PSD – opozitia, #rezist, multinaționalele, sistemul bancar etc. – se vor coaliza și Dragnea va pierde. Și pierdem toți cei care ne-am săturat de Johannis și neisprăviții din PNL, USR și PMP.
Și vom ramâne pe cap, încă cinci ani, cu Johannis sau un alt dușman al intereselor României și românilor.

Soluția? Domnul Dragnea să se sacrifice (pentru că situația sa în Justiție e oricum neclară) și să desemneze un candidat fără pată din partea partidului (Liviu Pleșoianu, de exemplu) sau să îl desemneze candidat unic al alianței de la putere pe domnul Tăriceanu. Cu mult mai multe șanse în turul 2!
Altfel, toți cei care suntem împotriva actualei opoziții, alcătuită din nulități și trădători, vom ajunge să urâm PSD-ul pentru că ne condamnă la încă un mandat de Președinție de suferință, de ură și conflicte.

Așa că, domnule Dragnea, eu zic să vă mai gândiți!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.