Acasa > Informaţiile zilei > Gabriela Firea are bani de aruncat pe fereastră

Gabriela Firea are bani de aruncat pe fereastră

Primarul general putea să cumpere cele mai moderne autobuze cu numai 120.000 de euro bucata. A cumpărat acelaşi tip de autobuz cu 250.000 de euro bucata. Plus TVA.  Un număr de 400 de autobuze. Urmează să cumpere în continuare alte 1100. Vînzătorul este o firmă turcească. Din motive rămase necunoscute, edilul a refuzat să cumpere modelul autobuz Urban Crosstown, sută la sută românesc, produs la Braşov, deşi întruneşte toate standardele europene.

Şi dacă tot a intrat în zodia cheltuielilor exagerate, Gabriela Firea mai are un proiect „îndrăzneţ”. Va moderniza, „în ritm accelerat, în totalitate, staţiile de autobuz şi refugiile de tramvai”.

Şi pentru că modernizarea presupune şi sacrificii, acestea vor fi făcute. Mai precis, nişte oameni vor rămîne fără slujbe, deoarece aceeaşi primăriţă a găsit destui bani să plătească un studiu de fezabilitate care îi va permite să înlocuiască toate cabinele în care se vînd tichete RATB – deci sînt deservite de oameni – cu aparate electronice. Gabriela Firea nu a precizat care va fi soarta angajaţilor ce vor rămâne astfel fără serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.