Un jandarm a fost arestat preventiv fiind acuzat că a agresat trei femei, una dintre acestea – iubita sa la acel moment, iar un alt jandarm este cercetat în această cauză deoarece l-ar fi ajutat pe colegul său să distrugă maşina uneia dintre victime.

Conform unui comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, procurorii militari au dispus, marţi, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi militari în cadrul Jandarmeriei Române, pentru violenţă în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecţie, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de unul dintre jandarmi, respectiv complicitate la infracţiunea de distrugere, faţă de cel de-al doilea jandarm.

„În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea aceleaşi persoane vătămate”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că acelaşi jandarm a lovit şi ameninţat o altă femeie, în timp ce se aflau într-un local public.

De asemenea, el ar fi agresat şi o a treia femeie, în condiţiile în care aceasta o însoţea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale faţă de acesta la poliţie.

Primul jandarm a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar miercuri Tribunalul Militar Bucureşti a decis arestarea preventivă a acestuia.

Sursa: Cotidianul

N.R. Aici puteți afla cine este bătăușul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.