joi, septembrie 23, 2021
Acasa > Presa > Copiii vor învăța la școală cum să facă sex

Copiii vor învăța la școală cum să facă sex

Indiferent că se numește, ca în forma inițială, educație sexuală, ori, așa cum au făcut o schimbare de ultim moment și i-au spus educație sanitară, sigur este că elevii vor învăța încă din clasele foarte mici cum se face sex, cum să se protejeze de bolile cu transmitere sexuală sau să evite o sarcină nedorită. Așa au stabilit aleșii neamului miercuri seara, la numai două zile de cînd s-a aniversat Ziua internațională a Copilului.

Comisia Juridică a Camerei Deputaților și-a dat marți avizul pentru ca materia să nu se mai numească educație sexuală, ci sanitară, iar predarea să se facă doar cu acordul părinților.

Deputații Comisiei Juridice au dat raport favorabil proiectului de lege care prevede ca educația sexuală în școli să se facă doar cu acordul scris al părinților și amendamentului la legea promulgată recent de președinte, amendament susținut de PSD și PNL, prin care sintagma „educație sexuală” din lege să fie înlocuită cu „educație sanitară”.

Proiectul de lege, modificat săptămâna trecută în Comisia de muncă a Camerei Deputaților, condusă de Adrian Solomon (PSD), și care în formula inițiatorului, guvernul, nu avea nicio legătură cu educația sexuală din școli, reglementată deja printr-o lege promulgată de președinte, urmează să intre miercuri la vot final în Camera Deputaților, cameră decizională.

La momentul promulgării legii privind educația sexuală în școli, Biserica Ortodoxă a reacționat foarte dur spunând că reprezintă un „atentat la inocența copiilor”, informează romania.europaliberă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.